ELI Parks demarează două noi proiecte în hub-ul logistic din zona de Nord Vest a Bucureștiului

ELI Parks demarează două noi proiecte în hub-ul logistic din zona de Nord Vest a Bucureștiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2023

Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial, susținut de antreprenorii Sacha Dragic și Ionuț Dumitrescu, continuă dezvoltarea hubului din Nord Vestul Bucureștiului – zona Buftea Chitila – și în proximitatea viitoarei centuri A0 a Capitalei cu două noi proiecte, ELI Park 4 și ELI Park 3.3, în suprafață totală de 42.000 mp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Construirea celor două spații logistice reprezintă continuarea implementării strategiei de dezvoltare a companiei, ELI Park Bucharest ajungând la o suprafață totală de 140.000 mp.

EXCLUSIV FOTO Frații Pavăl pregătesc demolarea Vămii Chitila pentru un nou magazin Dedeman CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Frații Pavăl pregătesc demolarea Vămii Chitila pentru un nou magazin Dedeman

Lucrările de construcție pentru proiectul ELI Park 4 au demarat în cursul lunii decembrie 2022, iar pentru ELI Park 3.3, lucrările vor începe în luna martie 2023. Ambele proiecte vor fi livrate în vara anului 2023.

Rețeaua de parcuri logistice și industriale de clasă A, ELI Parks, este dezvoltată în parteneriat de către grupul Element, fondat de Ionuț Dumitrescu, și D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiții D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic.

Pe lângă hubul din zona de Nord-Vest a Capitalei, dezvoltatorul lucrează la o serie de proiecte în orașe precum Brăila, Ploiești sau Bacău

viewscnt
Afla mai multe despre
eli parks
depozite