Elitele Real Estate 2021 vor fi premiate la Launch & Awards Gala, 9 Iunie, Club Snagov

Elitele Real Estate 2021 vor fi premiate la Launch & Awards Gala, 9 Iunie, Club Snagov
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 iun 2022

200 jucători din piața imobiliară se vor reuni Joi, 09.06.2022, pentru a sărbători excelența din imobiliarele din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evenimentul va avea loc la Club Snagov și va fi marcat de lansarea revistei Investing in Property, ediția nr. 4, și de decernarea trofeelor liderilor pieței de către echipa editorială Investing in Property.

Trofeele vin drept recunoaștere a meritelor profesioniștilor ce au generat rezultate excepționale în real estate și care au setat un exemplu de responsabilitate și profesionalism.

Înscrierile pentru rezultatele jucătorilor din piața imobiliară din 2022 se vor face online pe platforma din România, creată de echipa Investing in Property, selectând pe rând categoria/categoriile și introducerea informațiilor de identificare a participantului personalizate pentru categoria respectivă.

Participanții împreună cu consultantul IPA vor stabilii împreună categoria sau categoriile la care este cel mai bine încadrat obiectul jurizării.

“În urma validării înscrierii va fi generată factura pentru înscrieri și formularul de plată. Imediat după efectuarea plătii, candidatul intră în faza de competiție, în acest sens fiind generată și transmisă din platformă către participant ghidul de participare si Q&A pentru construirea portofoliulul. Conform stadardului IPA, continutul si calitatea portofoliilor impreuna cu informatiile culese de IPA din surse proprii, vor fi evaluate de un juriu specializat in vederea stabilirii punctajului”, spune Valentin Ilie, Board Member IPA România.

Fiecare categorie va avea un numar maxim de 3 câștigători, concurentul cel mai bine pozitionat în punctaj fiind câștigătorul 5 Star Award, ce se va califica automat la premiile regionale europene.

Sunt câteva criterii esențiale pentru care un produs de dezvoltare se poate înscrie la o secțiune și acela este ca proiectul să aibă autorizație de construire valabilă.

Un material Investing In Property

viewscnt
Afla mai multe despre
real estate
premii