ELKO România și-a relocat activitatea în CTPark Bucharest

ELKO România și-a relocat activitatea în CTPark Bucharest
scris 1 mar 2021

ELKO România, companie specializată în distribuția de echipamente și soluții IT,  și-a relocat activitatea în CTPark Bucharest, închiriind un spațiu de depozitare de 1.800 metri pătrați.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO, fondat în 1993 de patru tineri antreprenori letoni, și este specializată în distribuția de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), prin canale de distribuție IT & Telecom.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctpark bucharest
elko