Elon Musk și-a vândut toate casele din California

Elon Musk și-a vândut toate casele din California
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2022

Cel mai bogat om din lume, CEO-ul Tesla, Elon Musk, și-a respectat promisiunea de a nu deține "nicio casă", vânzându-și toate cele șapte reședințe din California pentru un total de 128 de milioane de dolari și obținând un profit estimat la 25 de milioane de dolari, informează luni site-ul publicației britanice The Independent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Musk susține că promisiunea a venit din dorința sa de a se concentra complet asupra misiunii sale de a trimite oameni pe Marte, scrie Agerpres.

VIDEO Ora de Profit.ro - Pandemia și războiul, influențe asupra construcțiilor. Cât de mult se vor modifica prețurile de vânzare a imobilelor CITEȘTE ȘI VIDEO Ora de Profit.ro - Pandemia și războiul, influențe asupra construcțiilor. Cât de mult se vor modifica prețurile de vânzare a imobilelor

Deși mulți sunt sceptici cu privire la Musk - care are o înclinație de a spune lucruri nepotrivite - fosta sa soție, cântăreața Grimes, susține că acesta este sincer cu privire la obiectivele sale.

Într-un interviu recent acordat Vanity Fair, Grimes a declarat că Musk "poate spune multe prostii, dar face ceea ce trebuie".

"Proiectul Marte este greu. Nu există venituri pentru el. Nu există nicio modalitate de a face bani", a declarat Grimes. "Este în beneficiul umanității, este periculos și scump, iar oamenii spun: " (Musk) strânge bani!". Nu, de fapt el cheltuiește totul pe cercetare și dezvoltare", a explicat vedeta.

Potrivit cântăreței, Musk nu "trăiește ca un miliardar", ci uneori "sub pragul sărăciei". Ea și-a amintit că a locuit cu acesta într-o "casă foarte nesigură de 40.000 de dolari", în care vecinii îi filmau și în care a mâncat "unt de arahide timp de opt zile la rând".

Odată cu vânzarea ultimei sale case, Musk locuiește acum într-o mică locuință închiriată în valoare de 50.000 de dolari în apropierea sediului central al SpaceX din Boca Chica, Texas.

Una dintre casele vândute de Musk este fosta reședință a actorului Gene Wilder, starul din "Willy Wonka & the Chocolate Factory" și "Blazing Saddles".

El a stipulat că va vinde casa doar cu condiția ca aceasta să nu fie demolată și să nu-și "piardă nimic din spirit".

Musk a fost de acord să vândă casa nepotului actorului, Jordan Walker-Pearlman, pentru ca aceasta să rămână în posesia familiei Wilder.

Musk a plătit 6,75 milioane de dolari pentru casă și a cerut 7 milioane de dolari pentru vânzare, oferindu-i lui Walker-Pearlman un împrumut de 6,7 milioane de dolari pentru ca acesta să-și poată permite să cumpere reședința.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
case
california