Eveniment dedicat investițiilor în piața imobiliară din Dubai, pe segmentele de lux și ultralux

Eveniment dedicat investițiilor în piața imobiliară din Dubai, pe segmentele de lux și ultralux
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 apr 2022

HomeFinders & Directimo continuă seria de evenimente dedicate pieței de imobiliare din Dubai, prin organizarea unei prezentări private, ce vizează segmentele de lux și ultralux, respectiv proprietățile în valoare de minimum 1 milion de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Evenimentul are loc sâmbătă, 16 aprilie 2022, în București, și se adresează unui număr restrâns de participanți, pe bază de înregistrare, prin completarea acestui formular. Acesta va include o analiză a situației actuale și a ultimelor tendințe din piața imobiliară din Dubai, precum și o trecere în revistă a principalelor zone cu potențial de dezvoltare și a proiectelor Missoni, Pagani/Davinci, Ritz Carlton, Safa Towers, Cavalli Super Luxury, Elysian Mansions etc.

Vor fi prezentate, în plus, cele mai căutate zone ale momentului, precum Jumeirah, Jumeirah Bay, Beachfront, proiecte off-market, prin oferirea de date ce nu sunt cunoscute publicului larg, cum ar fi Volante, Marsha al Arab și Bvlgari Sea Mansions, dar și proiecte ce urmează să fie lansate în 2022, printre care se numără Address Beachfront, Address Villas, Palm Jebel Ali și Palm Gateway.

Pentru a lua parte la eveniment, vă puteți înscrie AICI.

Atractivă și până acum pentru investitori din diferite colțuri ale lumii, piața din Dubai se bucură astăzi de un interes crescut din partea investitorilor români. În contextul geopolitic din Ucraina, Emiratele Arabe au fost identificate ca un refugiu mai sigur pentru depozitarea averilor, încurajate fiind de potențialul și planurile de dezvoltare ale Dubaiului.

Denumit în prezent „noua Elveție”, acesta s-a dezvoltat miraculos în ultimii 50 de ani, devenind la momentul actual un important centru financiar și hub comercial internațional. Până în 2050, Dubaiul își propune să ajungă la o populație de 6 milioane de locuitori (dublu față de cât are acum), ceea ce implică o creștere semnificativă a cererii de locuințe, pe termen mediu și lung. Facilitățile fiscale, precum TVA 0 pentru proprietățile rezidențiale și 0 taxe pe venit, încurajează și ele investițiile. Emiratul oferă, în plus, drept de rezidență și reședință fiscală pentru investiții începând de la 185.000 de euro.

DESPRE HOMEFINDERS & DIRECTIMO

HomeFinders reprezintă primul serviciu de buyer advisory din România, prin care peste 1.200 de clienți și-au achiziționat locuința în cele mai avantajoase condiții. Echipa HomeFinders oferă consultanță cumpărătorilor pentru cele mai bune investiții în proprietăți rezidențiale, inclusiv locuințe de vacanță, precum și asistență în încheierea tranzacțiilor.

Platforma Directimo este fondată de o serie de investitori în tech & real estate și se adresează cumpărătorilor de locuințe noi de calitate. În București, Directimo analizează oferta a peste 280 de proiecte rezidențiale. Verificate și documentate în prealabil de specialiști în imobiliare, ofertele conțin date actualizate, complete și 100% transparente, fără duplicate. Pe baza criteriilor de căutare, proiectele rezidențiale recomandate includ avantajele și aspectele de luat în considerare pentru fiecare imobil în parte. În plus, clienții platformei au acces la istoricul fiecărui dezvoltator imobiliar și analize comerciale extinse pentru ansamblurile vizate. Mai multe informații pe www.directimo.ro

Un material Investing In Property

viewscnt
Afla mai multe despre
dubai
eveniment