EXCLUSIV FOTO Adrian Polec a cumpărat de la un grup de investitori israelieni o vilă din centrul Bucureștiului în locul căreia ridică un complex rezidențial de lux

EXCLUSIV FOTO Adrian Polec a cumpărat de la un grup de investitori israelieni o vilă din centrul Bucureștiului în locul căreia ridică un complex rezidențial de lux

Adrian Polec și proiectul din strada Frumoasă

scris 3 aug 2022

Omul de afaceri Adrian Polec (37 de ani), proprietarul grupului APX Hotels, a cumpărat de la un grup de investitori israelieni o vilă în zona Pieței Victoriei, din centrul Bucureștiului, pe care o demolează și vrea să construiască în locul său un complex rezidențial de tip boutique cu apartamente de lux, potrivit surselor Profit.ro din piața imobiliară.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Polec a cumpărat un teren de circa 2.200 de metri pătrați pe care este construită o vilă cu un etaj, pe strada Frumoasă, nr. 25. Tranzacția i-a avut ca vânzători pe israelienii Oren Gal, Ilan Avrahami, Roni Zohar și Asaf Oppenhim, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

EXCLUSIV Cordia, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Ungaria, a cumpărat teren pe malul lacului Floreasca de la TMK Reșița. Are terenuri pentru 2.000 de apartamente CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cordia, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Ungaria, a cumpărat teren pe malul lacului Floreasca de la TMK Reșița. Are terenuri pentru 2.000 de apartamente

Adrian Polec a început deja să pregătească demolarea construcțiilor de pe teren și intenționează să demareze noua construcție în decurs de câteva luni, având deja autorizație, spun sursele Profit.ro.

Imobilul ce urmează a fi construit va avea două etaje și un al treilea retras, plus o parcare subterană pentru cele 45 de apartamente de lux ce vor avea prețuri cuprinse între 3.500 de euro/metru pătrați și 5.000 de euro/metru pătrat pentru penthouse-uri, potrivit surselor Profit.ro.


Adrian Polec este și proprietarul grupului APX Hotels, care administrează 5 hoteluri de 4 stele: boutique hotelurile Venis, din apropierea ambasadei Elveției, și Filitti, din apropierea Pieței Națiunilor Unite, Union Plaza din zona Unirii, toate în centrul Bucureștiului, plus complexul hotelier Wolkendorf din satul brașovean Vulcan și Hermanns Hotel din Sibiu.

Anul trecut, el a mai cumpărat de la familia Chitafes un proiect imobiliar ce prevede construcția unui apart-hotel cu câteva zeci de camere lângă Palatul Parlamentului.

Adrian Polec este și principalul acționar al fabricii de baterii Prime Batteries Technology din Cernica, care a început, recent, o colaborare cu Mercedes-Benz Energy. El a anunțat, pentru Profit.ro, că are în plan investiții masive în două noi fabrici.

Peste 27.000 de noi locuințe se aflau la începutul acestui an în construcție în București și împrejurimi, acesta fiind cel mai mare volum din istoria recentă. Numărul caselor și apartamentelor finalizate în București și Ilfov în primul trimestru din 2022 a crescut cu 43% față de perioada similară din 2021, potrivit datelor companiei de consultanță imobiliară SVN Romania.

viewscnt
Afla mai multe despre
adrian polec
apx hotels