FOTO Altex intră în Dâmbovița Mall, construit în locul unității militare unde a fost executat cuplul Ceaușescu

FOTO Altex intră în Dâmbovița Mall, construit în locul unității militare unde a fost executat cuplul Ceaușescu
scris 19 aug 2020

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, se extinde și intră în complexul comercial Dâmbovița Mall din Târgoviște, construit în locul unității militare unde a fost executat cuplul Ceaușescu.

Investiția Altex este de aproximativ 1 milion de euro.

Mall-ul, construit de investitorul sud-african Prime Kapital, înființat de fondatorii celui mai mare investitor imobiliar din țară, va fi deschis pe 20 august. Proiectul reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, cu o valoare de circa 50 milioane de euro, potrivit dezvoltatorului.

În noiembrie 2017, Prime Kapital a câștigat licitația publică pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial pe o suprafața de 7 hectare de teren, parte a fostei unități militare din zona gării, unde a fost executat cuplul Ceaușescu.

EXCLUSIV FOTO Familia industriașului Rainer Heubach, tatăl prințesei Isabelle de Leiningen, se extinde pe piața imobiliară românească cu blocuri de lux și turnuri de birouri, după „exitul“ din frufru CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Familia industriașului Rainer Heubach, tatăl prințesei Isabelle de Leiningen, se extinde pe piața imobiliară românească cu blocuri de lux și turnuri de birouri, după „exitul“ din frufru

Dâmbovița Mall are o suprafață totală de 70.000 metri pătrați și cuprinde un hipermarket Carrefour, 80 de magazine, restaurante, terasă

Prime Kapital și-a extins până în 2023 parteneriatul cu investitorul sud-african MAS Real Estate și are în dezvoltare zece proiecte în România în valoare de 738 milioane euro. Prime Kapital este fondată de Martin Slabbert și Victor Semionov, care au pus și bazele NEPI.

Compania a lansat în 2019 proiectul de construcție a unui ansamblu de birouri și apartamente pe fostul amplasament al uzinei Teba din Iași, a cărui preluare a fost anunțată în premieră de Profit.ro în toamna anului trecut, prezentând proiectul, evaluat la circa 200 milioane euro, drept cea mai mare investiție imobiliară din zona Moldovei.

Altex are peste 120 de magazine deschise în țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
dambovita mall
ceausescu
prime kapital