FOTO Fiica cea mare a lui George Becali a deschis fostul hotel Inter sub numele Becali Hotel

FOTO Fiica cea mare a lui George Becali a deschis fostul hotel Inter sub numele Becali Hotel

Inquam Photos/Adriana Neagoe

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2022

Theodora Becali Mincu, fiica cea mare a omului de afaceri George Becali, și soțul său, Mihai Theodor Mincu, au redeschis fostul hotel Inter din stațiunea Venus sub denumirea Becali Hotels, operațiune anunțată anterior de Profit.ro ca fiind pregătită.

Urmărește-ne și pe Google News

Cei doi au primit hotelul de la George Becali, care l-a cumpărat anul trecut de la Interagro, grupul omului de afaceri Ioan Niculae.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului“, a declarat anterior, pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori


Hotelul, construit în 1971, are 5 etaje, 92 de camere, o suprafață construită de 2.670 metri pătrați și un teren de 4.584 metri pătrați, cu acces direct la plajă, două restaurante și piscină exterioară.

Afacerile fiicelor lui Becali

Theodora Becali și soțul său au început, recent, construcția primului lor ansamblu rezidențial major, cu 700 de apartamente și 50 de case, pe un teren primit de la George Becali și amplasat în zona corporațiilor din Pipera.

VIDEO PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Prețul energiei este marea problemă. Celelalte pot fi oarecum gestionabile până la un punct CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Prețul energiei este marea problemă. Celelalte pot fi oarecum gestionabile până la un punct

„Am început proiectul de 50 de case și o să începem din iunie și blocurile. Acum facem organizarea de șantier. În paralel, facem recepția apartamentelor din MTM Residence, unde sunt vândute circa 90% dintre unități“, spune Mihai Mincu.

MTM Residence este primul proiect al familiei Mihai și Theodora Mincu și a fost anunțat în premieră de Profit.ro. Ansamblul format din 4 blocuri cu 196 de apartamente este construit tot pe un teren al lui George Becali de lângă ansamblul Ivory Residence din Pipera.

Mihai Mincu a mai dezvoltat, în 2019, un complex cu 6 locuințe de tip duplex în Dobroești. În octombrie 2019, Mincu s-a căsătorit cu Theodora Becali. El mai are și o afacere specializată în comerțul cu haine de lux.

Familia Becali a vândut, în ultima perioadă, o serie de terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development, Catted și IBB Holding, tranzacții cu o valoare cumulată de peste 55 de milioane de euro semnalate în premieră de Profit.ro. Tot Becali a vândut cu 11 milioane de euro și cele 7 hectare de teren pe care Prime Kapital construiește acum ansamblul rezidențial Avalon din aceeași zonă.

Liviu Tudor începe transformarea complexului Novo Park în YUNITY Park, investiție de 50 milioane euro CITEȘTE ȘI Liviu Tudor începe transformarea complexului Novo Park în YUNITY Park, investiție de 50 milioane euro

Terenurile familiei Becali sunt localizate în zona clădirilor de birouri din Pipera, unde au sediile centrale companii precum Coca-Cola, Mercedes-Benz, Bergenbier, eMAG, Altex.

Și fiica mijlocie a lui George Becali, Alexandra Becali, a intrat, recent, pe piața imobiliară prin inițierea a 3 ansambluri rezidențiale învecinate, care însumează peste 500 de apartamente.

Cu aceste proiecte, Theodora și Alexandra Becali se alătură unor investitori precum familia Bâlteanu, Alin Niculae, Gheorghe Iaciu, Mohammad Murad, Ali Madadi, One United Properties, London Partners, Forte Partners, Hagag, Eden Capital sau Prime Kapital, care lucrează la proiecte rezidențiale în această zonă, după ce au speculat că spre perimetrul format din Blvd-ul Barbu Văcărescu, Șoseaua Pipera și Șoseaua Dimitrie Pompeiu, considerat City-ul românesc, fac naveta circa 100.000 de angajați.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
george becali
becali hotels
mihai mincu
theodora mincu