GUEST WRITER Vivamus Park Residence: Un pas înainte pentru stilul de viață dorit

GUEST WRITER Vivamus Park Residence: Un pas înainte pentru stilul de viață dorit
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 oct 2021

Decizia de a achiziționa un apartament în colaborare cu Vivamus Park Residence se arată a fi o investiție profitabilă deoarece valoarea complexului crește exponențial cu beneficiile zonei: loc de joacă pentru copii, spații verzi amenajate, spații comerciale, urmând: grădiniță și creșă, conturarea, probabil, a celei mai mari zone de agrement din Brașov și acces rapid spre aeroport.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Platforma Rulmentul se pregătește să își schimbe total înfățisarea prin amenajarea a 32 de hectare în zonă de agrement. Acest plan de investiție va crește foarte mult valoarea cartierului, dar și beneficiile din interiorul complexului.

Complexul Vivamus Park Residence va avea un total de 11 blocuri localizate pe strada Orizontului, terenul dedicat pentru aceste construcții este de 56 000 mp, din care 10 000 mp de spațiu verde. Dezvoltatorul a oferit deja proprietarilor 1 000 mp de spațiu verde amenajat inclusiv cu loc de joacă pentru copii și facilități de socializare. La predarea blocului aflat acum în curs de finisaj se vor oferi încă 1 800 mp de spațiu verde care va cuprinde diverse posibilități de recreere.

GUEST WRITER Vivamus Park Residence: Un pas înainte pentru stilul de viață dorit

Până în prezent, Vivamus se remarcă pe piața imobiliară cu o experiență de 350 de apartamente și un bloc de încă 120 de apartamente care se va preda în totalitate până în primăvara anului 2022, disponibilitățile actuale fiind numai pentru apartamente cu 3 si 4 camere. Viitoarele construcții se vor contura de asemenea printr-o arhitectură modernă, eleganță, calitate, intimidate și confort.

Credibilitatea și seriozitatea dezvoltatorului reies din continuitatea proiectelor realizate fără nicio îndatorare financiară și asumarea responsabilităților față de proprietari.

În prezent, am început construcția unui nou corp care conține de la structuri de garsoniere, până la variante de 3 camere. Finalizarea va fi în aprilie 2023, iar încă de la lansarea proiectului, acesta a fost vândut în procent de aproape 20%. Prețurile sunt începând de la 44 200 Euro.

Detalii cu privire la disponibilități, structuri și prețuri veți primi la biroul de vânzări de pe str. Orizontului nr. 2, bl. 2 sau pe https://www.vivamus.ro/ . Contact: 0741 211 096, anda@vivamus.ro și roxana@vivamus.ro.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
vivamus park residence
imobiliare