Hagag Development Europe a început lucrările la proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence

Hagag Development Europe a început lucrările la proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence
scris 10 dec 2020

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a început lucrările la proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence, în București. 

Bugetul alocat dezvoltării se ridică la 16 milioane de euro. Din faza de pre-construcție, circa 40% din unitățile disponibile au fost vândute, susține dezvoltatorul.

EXCLUSIV Liviu Tudor se asociază cu Mace, constructorul celui mai înalt zgârie-nori din Marea Britanie și al celebrului London Eye, și îi acordă primul certificat de rezistență la provocări sanitare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Liviu Tudor se asociază cu Mace, constructorul celui mai înalt zgârie-nori din Marea Britanie și al celebrului London Eye, și îi acordă primul certificat de rezistență la provocări sanitare

Localizat în cartierul Primăverii, H Eliade 9 Residence se învecinează cu Vila Lac 1 și urmează să fie edificat pe o suprafață de teren de 2.200 de metri pătrați. Odată finalizat, proiectul va avea 6.500 de metri pătrați construiți și un regim de înălțime de 2S+D+P+4E. H Eliade 9 va livra 35 de apartamente de două, trei și patru camere cu suprafețe cuprinde între 90 și 220 de metri pătrați.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România.

Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
hagag
h eliade 9 residence