Investing in Property a câștigat trofeul “Publisher of the year”, la Imobiliare.ro Awards

Investing in Property a câștigat trofeul “Publisher of the year”, la Imobiliare.ro Awards
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 iun 2022

În cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare, Ediția 2022, cel mai mare portal de real-estate din România, Imobiliare.ro, a recunoscut meritele jucătorilor de pe piața locală de profil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Investing in Property a fost desemnată în cadrul Imobiliare.ro Awards “Publisher of the year”.

“Onorați și mândri de trofeul “Publisher of the year”, decernat de cel mai mare și cunoscut portal real-estate din România, imobiliare.ro! Investing in Property înseamnă International Property Awards și succesul nostru este de fapt succesul vostru pentru următorii 4 ani. Vom gestiona întregul proces de selecție, înregistrare, reprezentare a liderilor Real-Estate din România în elita continentală și mondială”, a declarat Andrei Cristea, CEO& Founder Investing in Property, în cadrul Imobiliare.ro Awards.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Hotelul Radisson Blu, din București. Premiile au fost divizate în trei categorii, anume :„Oameni în imobiliare”. „Dezvoltatori imobiliari” și „Agenții imobiliare”.

“Anul acesta am ales să oferim recunoaștere echipei Investing in Property prin premiul “Cea mai bună publicație de real estate a anului”, pentru conținutul de calitate pe care îl produce și promovează, contribuind la profesionalizarea pieței imobiliare”, declară Daniel Crainic, Heaf of Marketing & Communications Imobiliare.ro.

Premiile Imobiliare.ro au venit drept recunoaștere a meritelor profesioniștilor ce au generat rezultate excepționale în real estate și care au setat un exemplu de responsabilitate și profesionalism.

“Multumim pentru recunoștere, este pentru prima oară când Imobiliare.ro  acordă acest premiu, bucuroși să-l merităm și să deschidem un astfel de drum”, spune Diana Zuican, Project Manager Investing in Property.

Un material Investing In Property

viewscnt
Afla mai multe despre
investing
premiu