NEPI și Ovidiu Șandor au finalizat proiectul de birouri The Office, la 5 ani de la începerea lucrărilor

NEPI și Ovidiu Șandor au finalizat proiectul de birouri The Office, la 5 ani de la începerea lucrărilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2017

Grupul NEPI, unul dintre cei mai mari investitori de pe piața românească de real estate, și antreprenorul Ovidiu Șandor anunță finalizarea lucrărilor la complexul de birouri The Office din Cluj-Napoca, la 5 ani de la începerea lucrărilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Proiectul are o suprafață totală închiriabilă de 59.000 metri pătrați și o capacitate de circa 5.000 de angajați. Rata de ocupare este în prezent de 95%, printre companiile care au închiriat spații în noua clădire fiind National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch sau MOL.

Ovidiu Șandor, antreprenor din Timișoara, este fondator și CEO al firmei de dezvoltări imobiliare Mulberry Development, cunoscută la nivel național în special pentru dezvoltarea proiectelor City Business Centre Timișoara și The Office Cluj Napoca. De asemenea, anul trecut, Ovidiu Șandor a lansat proiectul ISHO, un proiect imobiliar în curs de dezvoltare în Timișoara, compus din 1.200 de apartamente și 50.000 metri pătrați de birouri.

Mall-urile din SUA schimbă magazinele cu săli de gimnastică și restaurante pentru a putea supraviețui în era vânzărilor online CITEȘTE ȘI Mall-urile din SUA schimbă magazinele cu săli de gimnastică și restaurante pentru a putea supraviețui în era vânzărilor online

New Europe Propery Investments este un grup de investiții imobiliare din regiunea Europei Centrale si de Est.Grupul NEPI și unul dintre cei mai mari investitori de pe piața românească de real estate. NEPI se va delista de  la Bursa de Valori București pe 12 iulie.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark, Shopping City Timișoara, Ploiești Shopping City, Deva Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și în Serbia și Slovacia. NEPI mai deține și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi
ovidiu sandor
the office