Network One Distribution, cel mai mare distribuitor IT&C de pe piața locală, controlat de șeful eMAG, închiriază un nou depozit în CTPark Bucharest West

Network One Distribution, cel mai mare distribuitor IT&C de pe piața locală, controlat de șeful eMAG, închiriază un nou depozit în CTPark Bucharest West
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2018

Network One Distribution (NOD) și CTP au semnat un contract de închiriere pentru un nou spațiu de depozite de peste 14 000 metri pătrați în CTPark Bucharest West, ajungând acum la circa 44.000 metri pătrați de spații logistice, închiriați în două clădiri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lucrările de construcție pentru depozitul în care NOD va ocupa spațiul de depozitare au fost începute în acest an și au ca termen de livrare finalul anului. NOD este client al CTP în CTPark Bucharest West din 2017, când distribuitorul de produse electro-IT a închiriat aici peste 30.000 metri pătrați de spații logistice.

NOD, deținută integral de Iulian Stanciu, șeful eMAG, desfășoară operațiuni pe piețele din România și Republica Moldova, are o bază de clienți formată din peste 1.500 revânzători și este un furnizor important al rețelelor de retail locale. Compania a încheiat anul trecut cu afaceri de 234 milioane euro în 2017, în creștere față de anul precedent.

FOTO Încep lucrările de transformare a fostei fabrici Automatica din Floreasca în ansamblu rezidențial, cu spații de retail și birouri. Hala Ford deschisă de nepotul lui Carol Davila devine mall, cu modele Ford interbelice. În 2016 au fost proteste CITEȘTE ȘI FOTO Încep lucrările de transformare a fostei fabrici Automatica din Floreasca în ansamblu rezidențial, cu spații de retail și birouri. Hala Ford deschisă de nepotul lui Carol Davila devine mall, cu modele Ford interbelice. În 2016 au fost proteste

CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spații logistice și industriale din România, a preluat Park Bucharest West de la Prologis în 2015, într-o tranzacție estimată la 60 milioane de euro. Parcul este situat la circa 23 kilometri de București, în Bolintin-Deal.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Anul în curs va fi marcat de un proces accelerat de dezvoltare în partea de vest a Bucureștiului, unde CTP deține trei parcuri logistice. În total, compania are programată livrarea a aproximativ 236.000 metri pătrați suprafață închiriabilă, în aproprierea Bucureștiului, din care circa 175.000 metri pătrați vor fi situați în CTPark Bucharest West. 

viewscnt
Afla mai multe despre
network one distribution
ctpark bucharest west