Nokia devine cel mai mare ocupant de birouri din afara Bucureștiului, mutându-și birourile în clădirea fraților Cristescu

Nokia devine cel mai mare ocupant de birouri din afara Bucureștiului, mutându-și birourile în clădirea fraților Cristescu
scris 11 iul 2017

Compania Nokia își va muta toate operațiunile din Timișoara în parcul comercial Bega Business Park deținut de frații Emil și Marius Cristescu, unde va ocupa o suprafață totală de peste 27.000 metri pătrați, devenind astfel cel mai mare ocupant de spații de birouri din afara Bucureștiului.

NOKIA ocupă integral prima clădire a parcului de 15.700 metri pătrați, în curs de extindere cu încă 1.420 metri pătrați, și a preinchiriat 10.230 metri pătrăți în a doua clădire a parcului care urmează să fie livrată în 2018, proces asistat de compania de consultanță imobiliară ACTIV Property Services.

NEPI și Ovidiu Șandor au finalizat proiectul de birouri The Office, la 5 ani de la începerea lucrărilor CITEȘTE ȘI NEPI și Ovidiu Șandor au finalizat proiectul de birouri The Office, la 5 ani de la începerea lucrărilor

Nokia are acum 1.600 de angajați în România și va angaja încă 300 de salariați până la finalul acestui an, dintre care 100 în echipele de cercetare și dezvoltare.

Piața de birouri din Timișoara a înregistrat o activitate record în ultimul an, cu tranzacții majore de închiriere însumând peste 45.000 metri pătrați. Cererea vine în special din partea companiilor de IT&C, care continuă să se extindă și să-și consolideze birourile în spații moderne.

Cu un stoc existent având o suprafață închiriabilă de 185.000 metri pătrați, Timișoara este a 3-a piață de birouri ca mărime din România, după București și Cluj-Napoca. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nokia
timisoara
bega business park