Nordis Group inaugurează o clădire rezidențială în București, investiție de 8 milioane de euro

Nordis Group inaugurează o clădire rezidențială în București, investiție de 8 milioane de euro
scris 10 feb 2021

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, anunță finalizarea unui nou proiect, Nordis Primăverii Boutique, investiție de 8 milioane de euro.

Nordis Primăverii Boutique dispune de 4 locuințe, dintre care 3 apartamente de lux și un penthouse situat pe ultimele trei etaje. La demisol, clădirea dispune și de un spațiu de birou.

INFOGRAFICE O evoluție spectaculoasă în ultimul trimestru 2020 a ținut pe plus piața locuințelor noi în Capitală, în primul an de pandemie. Pentru 2021 se așteaptă un nivel chiar mai mare al livrărilor CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE O evoluție spectaculoasă în ultimul trimestru 2020 a ținut pe plus piața locuințelor noi în Capitală, în primul an de pandemie. Pentru 2021 se așteaptă un nivel chiar mai mare al livrărilor

Nordis Group este un brand românesc, grup de firme format din șase entități, care își desfășoară activitatea în dezvoltarea imobiliară, industrie hotelieră, construcții, arhitectură, consultanță imobiliară, administrare imobile. Companiile din portofoliul Nordis Group sunt Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel și Nordis Property Management.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis group
cladire