Nou Managing Director al P3 România

Nou Managing Director al P3 România

Andrzej Wronski

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2023

Andrzej Wronski, Group Head of Asset Management al P3 Logistic Parks, va prelua funcția de Managing Director pentru complexul logistic P3 România de la Sînziana Pardhan, care a decis să se retragă după șase ani în care a condus operațiunile în țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În anul 2022, P3 Logistic Parks a finalizat tranzacții în valoare totală de aproape 100.000 metri pătrați, peste o treime dintre acestea reprezentând prelungiri ale contractelor existente. Companiile de logistică reprezintă jumătate din noile contracte încheiate în cursul anului trecut, dar s-au alăturat și alte noi industrii în comunitatea de chiriași a parcului, cum ar fi cele de tehnologie și servicii de curierat.

EXCLUSIV FOTO Familia Negoiță, a primarului Sector 3 și a fostului proprietar Dinamo, discută cu Lidl și Kaufland vânzarea unei bucăți din fostul Tubinox. Au început lucrările la cel mai mare proiect rezidențial al lor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Familia Negoiță, a primarului Sector 3 și a fostului proprietar Dinamo, discută cu Lidl și Kaufland vânzarea unei bucăți din fostul Tubinox. Au început lucrările la cel mai mare proiect rezidențial al lor

În acest an, dezvoltatorul a semnat un contract de închiriere cu o companie dintr-un domeniu nou de activitate în parc, cel al producției ușoare.

P3 Bucharest A1 este unul dintre cele mai complexe parcuri logistice din România, oferind o gamă largă de beneficii și servicii pentru clienți și angajații acestora: transport public cu trenul, restaurant cu autoservire, terminal feroviar privat, stație privată de înaltă tensiune, stații de încărcare electrică pentru autoturisme, unități de cazare pentru muncitori, spații de depozitare cu temperatură controlată și birouri moderne.

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene cu peste 7,6 milioane m² de active în administrare și un portofoliu de terenuri de 1,9 milioane m² pentru dezvoltare ulterioară.

Cu sediul central la Praga, P3 are peste 250 de angajați în 11 birouri din orașe europene.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3
andrzej wronski