Nou proiect rezidențial de lux în zona Pipera, investiție de 8 milioane de euro

Nou proiect rezidențial de lux în zona Pipera, investiție de 8 milioane de euro
scris 12 nov 2020

Dezvoltatorul My Place, deținut de oamenii de afaceri Raluca și Costel Niculae, lanseaza un nou proiect rezidențial, în zona de business din Pipera, care se adresează în primul rând expaților, dar și angajaților care lucrează în hub-ul de birouri Floreasca-Barbu Văcărescu, investiția pentru construcția complexului fiind estimată la peste 8 milioane de euro.  

My Place are 87 de apartamente de 2, 3, 4 camere și penthouse-uri cu suprafețe cuprinse între 65 mp și 200 mp.

EXCLUSIV Milionarul Doron Ofer, vărul celui mai bogat israelian, vinde mallul Jupiter City din Pitești austriecilor de la Supernova. Tranzacție în „distressed“ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Milionarul Doron Ofer, vărul celui mai bogat israelian, vinde mallul Jupiter City din Pitești austriecilor de la Supernova. Tranzacție în „distressed“

”Ne propunem să finalizăm construcția în 2021 și, având în vedere că întreg conceptul a fost foarte bine primit de un cerc restrâns de cunoștințe, chiar înainte să îl lansăm oficial, sperăm și credem că vom reuși să vindem toate cele 87 de apartamente înainte de livrare”, spune Raluca Niculae, Business Development Manager My Place. 

viewscnt
Afla mai multe despre
my place residence
raluca niculae
costel niculae