Numire surpriză - CEO-ul OMV Petrom intră în board-ul CRH

Numire surpriză - CEO-ul OMV Petrom intră în board-ul CRH
scris 24 mar 2023

Grupul irlandez CRH, cel mai mare furnizor de materiale de construcții din Europa, care deține în România furnizorul de ciment Romcim, producătorul de BCA Elpreco și constructorul de fundații Ferrobeton, a numit-o pe Christina Verchere în poziția de director neexecutiv.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Christina Verchere, care a înlocuit-o pe Mariana Gheorghe la conducerea OMV Petrom în 2019, a primit recent un nou mandat la conducerea companiei petroliere, de încă 4 ani, până în aprilie 2027.

INFOGRAFICE Barometrul chiriilor din București. Cartierele cu cele mai scumpe și cele mai ieftine apartamente de închiriat CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Barometrul chiriilor din București. Cartierele cu cele mai scumpe și cele mai ieftine apartamente de închiriat

„Experiența ei operațională vastă pe piețele geografice în care operează CRH, inclusiv Europa de Est și America de Nord, și cunoștințele ei în domeniile tranziției energetice și schimbărilor climatice vor îmbunătăți abilitățile și expertiza consiliului de administrație”, explică numirea Richie Boucher, Președintele CRH.

viewscnt
Afla mai multe despre
crh
charles de gaulle plaza
park avenue