Somaco Grup Prefabricate are un nou Director General

Somaco Grup Prefabricate are un nou Director General

Gabriel Ristoiu

scris 9 aug 2022

Gabriel Ristoiu este, începând cu 1 august 2022, noul Director General Somaco Grup Prefabricate, succedându-i la conducere lui Sorin Miron, care a condus compania timp de șapte ani.

Gabriel Ristoiu, 54 ani, are o carieră de 20 ani în cadrul Grupului Holcim, după ce anterior acumulase experiență la Search Corporation și SCT București SA. Absolvent al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Gabriel și-a completat studiile în universități de prestigiu, obținând două titluri de EMBA – unul în management și administrație, în cadrul Universității București și altul de management general și administrarea afacerilor, la Tiffin University. Gabriel Ristoiu va continua să coordoneze Divizia de Infrastructură din cadrul Holcim România și totodată va prelua conducerea activității Somaco Grup Prefabricate.

EXCLUSIV Cea mai mare tranzacție de pe piața imobiliară românească: CA Immo a intrat în negocieri cu un investitor pentru vânzarea tuturor proprietăților sale locale. Lista celor 5 investitori care au licitat îi are pe frații Pavăl favoriți CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cea mai mare tranzacție de pe piața imobiliară românească: CA Immo a intrat în negocieri cu un investitor pentru vânzarea tuturor proprietăților sale locale. Lista celor 5 investitori care au licitat îi are pe frații Pavăl favoriți

Somaco Grup Prefabricate a fost preluată în 2019 de către Holcim.

Somaco Grup Prefabricate este unul dintre cei mai mari producători de elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii și construcției centrelor comerciale, logistice sau de producție din România. Deține șase fabrici (Adjud, Buzău, Roman, Teiuș, Târgoviște și Timișoara), care asigură o acoperire națională a proiectelor de construcții. Portofoliul de produse Somaco Grup Prefabricate cuprinde sistemul de zidărie și termoizolație din BCA și gama de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, infrastructură electrică și rutieră, pentru sisteme de canalizare din beton. Compania are aproximativ 900 de angajați. 

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare, 27 stații de betoane - inclusiv stațiile General Beton România - trei stații de agregate, două stații de lianți speciali și trei terminale de ciment), Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).

viewscnt
Afla mai multe despre
somaco grup prefabricate
gabriel ristoiu