One United Properties obține autorizația de construire pentru One Mamaia Nord Faza 2

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Mamaia Nord Faza 2
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2022

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a primit autorizația de construire pentru Faza 2 a ansamblului One Mamaia Nord.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Odată cu obținerea autorizației de construire, dezvoltatorul va începe lucrările pentru cea de-a doua fază a ansamblului, cu o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp, estimată a fi livrată în primul trimestru al anului 2025.

FOTO Grupul francez Catinvest pregătește investiții de aproape 60 milioane euro la Electroputere Parc din Craiova, devenit cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia CITEȘTE ȘI FOTO Grupul francez Catinvest pregătește investiții de aproape 60 milioane euro la Electroputere Parc din Craiova, devenit cel mai mare hub de inovație și tehnologie din Oltenia

One Mamaia Nord Faza 1 a fost finalizată în 2021. La sfârșitul anului 2020, One United Properties anunța achiziția a cinci loturi de teren în imediata apropiere a Fazei 1, terenuri destinate extinderii dezvoltării One Mamaia Nord.   

One Mamaia Nord Faza 2 va fi formată dintr-o clădire cu două scări însumând 10.000 mp de suprafață vandabilă de apartamente.

Recent, dezvoltatorul imobiliar fondat de bancherii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu a achiziționat clădirea de birouri Eliade Tower de la fondul elen de investiții Grivalia.

One United Properties a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 675,9 milioane de lei în prima jumătate a anului 2022, o creștere de 56% față de S1 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
one mamaia nord