Organizația WWF România își mută sediul în AFI Tech Park

Organizația WWF România își mută sediul în AFI Tech Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2018

Asociația WWF Programul Dunăre-Carpați România (WWF România) își mută sediul în prima clădire a campusului de business AFI Tech Park din București, urmând a ocupa o suprafață de 350 metri pătrați pe o perioadă de 5 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lucrările pentru finalizarea clădirii AFI Tech Park 1 se află în stadiu avansat, aceasta urmând să fie livrată în luna iunie a acestui an. În prezent gradul de ocupare al clădirii este de 40%, specialiștii WWF fiind printre cei 3.000 de angajați pe care AFI Tech Park 1 îi va găzdui. Această primă etapă a proiectului va oferi o suprafață închiriabilă de 20.000 de metri pătrați de spații de birouri Clasa A și o zonă de retail de 2.000 metri pătrați. 

Planul CA Immo pentru clădirea cu piste de alergat pe acoperiș din București preluată recent de la Skanska: 4 milioane euro anual, 20% din încasările actuale din România CITEȘTE ȘI Planul CA Immo pentru clădirea cu piste de alergat pe acoperiș din București preluată recent de la Skanska: 4 milioane euro anual, 20% din încasările actuale din România

Quick Service Restaurant „1 Minute” (110 metri pătrați), Game World Group (2.000 metri pătrați), RTC Proffice Experience (650 metri pătrați) și Knauf România (600 metri pătrați) sunt chiriașii care au semnat deja contracte de închiriere cu AFI Tech Park 1 și se vor muta în noul campus începând cu jumătatea acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
wwf romania
afi tech park