Oro Toro și Alix Avien Paris, noi chiriași ai Plaza România

Oro Toro și Alix Avien Paris, noi chiriași ai Plaza România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2015

Lanțul de restaurante Oro Toro și brandul de produse cosmetice Alix Avien Paris au deschis două spații comerciale în mall-ul Plaza România, deținut de Anchor Grup din Turica, aflat în proces de renovare și modernizare. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oro Toro ocupă o suprafață de 83 de metri pătrați și este situat la etajul al doilea, în zona de food-court, iar brandul Alix Avien Paris  este amplasat la etajul al doilea al centrului comercial

”Deschiderea celor două magazine face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a Plaza România. Recent, a fost inaugurată și o nouă intrare în centrul comercial, pe latura de nord, precum și zona Rotondă”, se arată într-un comunicat al Plaza.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, clădirea de birouri Anchor Plaza și ansamblul rezidențial InCity Residences. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
plaza romania
oro toro
alix avien