P3 o numește pe Sînziana Pardhan în funcția de Director de Achiziții

P3 o numește pe Sînziana Pardhan în funcția de Director de Achiziții

Sînziana Pardhan

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2017

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a anunțat numirea Sînzianei Pardhan în funcția de Director de Achiziții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Sunt pasionată să descopăr noi oportunități, așa că P3 România este o oportunitate pentru mine. P3 este o organizație foarte solidă și dinamică cu planuri puternice de expansiune în Europa, și sunt foarte entuziasmată să mă alătur echipei din România și să-mi aduc contribuția la creșterea companiei”, a declarat Sînziana Pardhan.

Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers, anterior colaborând cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România. A mai realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București și un master în Business Internațional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School și Harvard Kennedy School, și a fost co-fondator și co-leader la Euro-Atlantic Club.

P3 are, în acest moment, un total de 305.000 metri pătrați în 11 depozite în parcul P3 Bucharest.

P3 este deținut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

viewscnt
Afla mai multe despre
sinziana pardhan
p3