Piața blocurilor de beton, ce pot fi amplasate pentru a opri trecerea vehiculelor, a explodat după atentatul de la Nisa

Piața blocurilor de beton, ce pot fi amplasate pentru a opri trecerea vehiculelor, a explodat după atentatul de la Nisa
scris 4 sep 2017

Piața blocurilor de beton, ce pot fi amplasate pentru a opri trecerea vehiculelor, a explodat în Franța, după atentatul din 14 iulie 2016, de la Nisa, când un bărbat la bordul unui camion a ucis 86 de persoane pe bulevardul Promenade des Anglais, relatează Reuters.

Societatea Blocstop, a lui Abdel Feghoul, un antreprenor din Bordeaux, a devenit lider pe piața franceză a închirierii unor obiecte din beton colorat, personalizabile, pentru securizarea orașelor și evenimentelor, scrie News.ro.

De altfel, lipsa acestora a fost criticată în urma atentatului recent de pe bulevardul La rambla, din Barcelona.

FOTO Fiscul îl execută pe Vîntu, scoțându-i la vânzare complexurile hoteliere din Deltă și vila din Giurgiu CITEȘTE ȘI FOTO Fiscul îl execută pe Vîntu, scoțându-i la vânzare complexurile hoteliere din Deltă și vila din Giurgiu

“În primul rând este un dispozitiv de securitate, dar facem în așa fel încât blocurile noastre să se integreze în mediu, aducând cererii o notă estetică”, a declarat antreprenorul.

Blocstop vinde sau închiriază blocuril de beton, iar clienții preferă varianta inchirierii. Astfel, aceasta reprezintă 75% din activitate.

În prezent, compania fabrică între 60 și 85 de blocuri pe săptămână, iar „cererea explodează”, potrivit lui Abdel Feghoul. În aceste condiții, el estimează ca trebuie să își crească activitatea anuală cu 400%.

viewscnt
Afla mai multe despre
blocuri de beton
nisa
atentat