Piața liberă de birouri, deschisă și pentru Oficiul Jocurilor de Noroc

Piața liberă de birouri, deschisă și pentru Oficiul Jocurilor de Noroc
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris 13 aug 2017

Birourile terioriale ale Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc vor putea fi închiriate și de pe piață, în condițiile în care Ministerul Finanțelor sau autoritățile locale nu vor putea asigura spațiile necesare pentru activitatea instituției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform legislației actuale, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc își desfășoară activitatea teritorială în spații sau imobile deținute de Ministerul Finanțelor Publice sau de unitățile administrativ-teritoriale.

Parlamentul va aproba în perioada următoare o ordonanță de urgență care reglementează activitatea ONJN, iar Guvernul a transmis Legislativului câteva propuneri de amendare a legislației, printre care și una privind birourile din țară ale Oficiului.

STUDIU Mai mult de jumătate din numărul de angajați din Capitală care lucrează în spații de birouri moderne sunt concentrați în 3 zone CITEȘTE ȘI STUDIU Mai mult de jumătate din numărul de angajați din Capitală care lucrează în spații de birouri moderne sunt concentrați în 3 zone

”Oficiul își desfășoară activitatea teritorială în spații/imobile deținute de Ministerul Finanțelor Publice sau de unitățile administrativ-teritoriale, pe bază de protocol, cu acordul consiliilor locale sau, după caz, în spații închiriate, în condițiile legii”, propune Guvernul.

O altă modificare propusă este ca ONJN să funcționeze în coordonarea premierului, dar nu prin intermediul Cancelariei acestuia, ci prin Secretariatul General al Guvernului, prin care este și finanțat, de altfel. 

viewscnt
Afla mai multe despre
birou
teritoriu
chirie
inchiria
spatii
piata
jocuri
noroc
oficiu
onjn
guvern