QAM Token, creștere de 5% în numai 3 zile

QAM Token, creștere de 5% în numai 3 zile
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 feb 2022

Conflictul din Ucraina a generat turbulențe în piețele financiare alimentând tendința de apreciere a prețurilor petrolului, aurului și grâului. Pe de altă parte s-au înregistrat deprecieri considerabile ale bitcoin și ether, acestea coborând la cel mai scăzut nivel din ultima lună: bitcoin a scăzut cu 3,21 % iar ether cu 4,1 %.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Piața crypto rămâne, totuși, stabilă doar în zona asset-urilor care sunt legate de aur sau monede tradiționale. Analiștii continuă să vorbească despre tendința continuă de apreciere a prețului aurului, astfel alimentând apetitul investitorilor pentru cryptomonede care au corespondent în aur acestea fiind un bun activ de refugiu.

QAM Token, un proiect românesc dezvoltat de doi antreprenori care dețin mine de aur în Africa, a înregistrat în numai 3 zile o creștere de 5%. Siguranța investiției este dată de acoperirea în aur a QAM token – 1 token echivalând cu un gram de aur. Tot la capitolul siguranță intră și tehnologia blockchain care folosește o serie întreagă de algoritmi ce permit ca prețul să urce peste cotațiile aurului pe bursă, însă niciodată nu poate coborî sub acest prag, oferind astfel deținătorilor siguranța că nu vor pierde niciodată capitalul inițial investit. Aurul extras este procesat și apoi exportat în Dubai unde ALA Mining are toate licențele necesare și unde se găsesc spațiile de depozitare în acord cu prestigioasa firmă de profil Brinks Dubai.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
qam token