REHAU investește 10 milioane de euro într-un hub regional la Sibiu și își va reloca birourile centrale în București și Cluj. „Avem în vedere mutarea birourilor în oraș.”

REHAU investește 10 milioane de euro într-un hub regional la Sibiu și își va reloca birourile centrale în București și Cluj. „Avem în vedere mutarea birourilor în oraș.”

Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2021

REHAU, furnizor german de soluții pentru ferestre, instalații și mobilă, continuă să își extindă activitatea pe plan local și va realiza o investiție de aproximativ 10 milioane de euro în județul Sibiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

REHAU dorește să își extindă activitatea în România și în Europa de Est. În acest sens, REHAU a decis să construiască un hub regional pentru a deservi mai ușor piața și clienții, dar și pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

„Avem în vedere mutarea birourilor în oraș, oferind astfel un acces mai facil către sediile REHAU”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

După finalizarea construcției noului hub regional din Sibiu, REHAU va renunța la locațiile actuale din Tunari și Apahida și își va reloca birourile centrale în București și Cluj.

Una dintre cele mai înalte clădiri din România - vândută pe 1 leu CITEȘTE ȘI Una dintre cele mai înalte clădiri din România - vândută pe 1 leu

Investiția va fi finalizată în cursul anului 2022.

REHAU are o istorie de 25 de ani în România și are în acest moment 86 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de 44 de milioane EURO în 2019.

Compania are 12.000 de angajați în toată Europa și 8.000 în Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
rehau
geamuri
ferestre