Sacha Dragic, fondatorul Superbet, cumpără acțiuni la One United

Sacha Dragic, fondatorul Superbet, cumpără acțiuni la One United
scris 4 iul 2022

Sacha Dragic, fondatorul Superbet, a cumpărat, prin vehicul său de investiții, D Craig Holding, acțiuni la dezvoltatorul imobiliar One United, de circa 2,2 milioane lei.

În toamnă, omul de afaceri Ionuț Dumitrescu, cunoscut pentru activitatea sa de antreprenoriat în consultanță și dezvoltări imobiliare, s-a asociat cu Sacha Dragic în vederea dezvoltării unei rețele naționale de parcuri logistice cu o țintă de 500.000 de metri pătrați în 4 ani, suprafață care le-ar asigura astăzi locul trei în piață, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

EXCLUSIV PROFIT NEWS TV Primul mare investitor imobiliar care pleacă din România, acuzând haosul urbanistic din Capitală CITEȘTE ȘI EXCLUSIV PROFIT NEWS TV Primul mare investitor imobiliar care pleacă din România, acuzând haosul urbanistic din Capitală

Investițiile, aflate acum sub rezerva avizelor, pornesc cu o injecție de capital de 90 de milioane de euro, împărțită egal între cei doi antreprenori.

Ulterior, strategia presupune extinderea accelerată inclusiv prin achiziții de terenuri de ordin similar, cu parcuri logistice din zona Europei Centrale și de Est.

Grupul Superbet, fondat în 2008 de Sacha Dragic, este într-un proces amplu de extindere. Grupul românesc a cumpărat Napoleon Sports & Casino, unul dintre cei mai mari trei jucători de pe piața pariurilor sportive din Belgia, într-o tranzacție evaluată la 350-400 de milioane de euro, cea mai mare realizată vreodată de o companie românescă în afara țării. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ionuț dumitrescu
sacha dragic