Sameday închiriază 2.300 metri pătrați în VGP Park Timișoara, pe fondul creșterii pieței de curierat

Sameday închiriază 2.300 metri pătrați în VGP Park Timișoara, pe fondul creșterii pieței de curierat
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2020

Delivery Solutions (Sameday Courier), curier controlat de Iulian Stanciu, șeful eMAG, a închiriat aproximativ 2.300 metri pătrați în parcul industrial VGP Park Timișoara, potrivit companiei de consultanță imobiliară CBRE, intermediarul tranzacției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Compania a consemnat anul trecut o pierdere de 51,1 milioane de lei, de la 28,8 milione de lei în 2018, la un volum al afacerilor de 165,2 milioane de lei, comparativ cu 87,1 milioane de lei în anul precedent.

Tellus Invest intră pe piața imobiliară din București. \ CITEȘTE ȘI Tellus Invest intră pe piața imobiliară din București. "A fost punct ochit, punct lovit, nu am stat pe gânduri."

Sameday este unul dintre cei mai importanți curieri pe segmentul livrărilor în aceeași zi.

Dante International deține o particpație de 88,13% din Sameday, diferența revenind lui Lucian Baltaru, directorul general al companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sameday
vgp park timișoara