SII România își mută sediul în AFI Park 4

SII România își mută sediul în AFI Park 4
scris 6 iun 2016

Compania SII Romania, specializată în servicii și soluții ICT de business, și-a mutat sediul, începând cu luna mai, în AFI Park 4, din cadrul AFI Business Park Cotroceni, București, potrivit DTZ Echinox.

Mutarea SII Romania este efectuată în contextul în care cifra de afaceri a companiei a crescut anul trecut cu 53%, până la 7 milioane de euro, iar reprezentanții companiei estimează o creștere similară și pentru anul acesta.

Noile birouri ale companiei, pe o suprafață de 1.500 metri pătrați, cuprind și un laborator de tehnologia informației și comunicațiilor (ICT) de ultimă generație, pentru proiecte de inovație, și o sală de training modernă și complet echipată pentru desfășurarea cursurilor recurente din cadrul SII Romania Academy. Mai mult, există și o zonă special amenajată pentru derularea proiectelor atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi, care beneficiază de toate echipamentele și infrastructura tehnică necesare.

Veniturile AFI Europe în România au crescut cu 7% anul trecut, la 39,4 mil. euro CITEȘTE ȘI Veniturile AFI Europe în România au crescut cu 7% anul trecut, la 39,4 mil. euro

"Investiția în AFI Park 4 este una strategică și ne susține să răspundem mai bine nevoilor clienților noștri. Mai mult, în 2016 vom continua expansiunea teritorială și implementarea proiectelor de inovație, pentru care investiția într-o infrastructură modernă, cu standarde înalte de securitate și un spatiu mai mare erau necesare", afirmă Manel Ballesteros, general manager SII Romania.

SII Romania face parte din grupul multinațional SII Group și oferă servicii și soluții ICT de business. Compania are peste 250 de angajați și trei arii de specializare: dezvoltare și testare software, telecomunicații și inginerie.

SII Group este de peste 35 de ani unul dintre liderii în noi tehnologii, sisteme integrate de informație și inginerie și este listată atât la bursa din Paris, cât și cea din Londra. În prezent, compania are o echipă de peste 6.000 de angajați la nivel internațional și o prezență în 16 țări din Europa, America, Africa și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi 4
sii romania
dtz echinox