Spaniolii de la Gran Via au vândut circa o treime din complexul rezidențial Gran Via Park

Spaniolii de la Gran Via au vândut circa o treime din complexul rezidențial Gran Via Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mai 2017

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Gran Via Real Estate, prezent în România din 2006, a vândut până în prezent, prin intermediul Imoteca, 384 de apartamente din Gran Via Park, complex rezidențial proiectat să aibă 1.100 de apartamente. Complexul este între cartierele Drumul Taberei și Militari, lângă mallul Plaza.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vânzarea a început in primavara anului trecut.

Ansamblul însumează 544 de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Prețurile pornesc de la 42.000+TVA pentru un studio.  

Românii sunt interesați în număr mai mare să-și cumpere case scumpe în București. Unde sunt cele mai multe oferte și cât trebuie plătit CITEȘTE ȘI Românii sunt interesați în număr mai mare să-și cumpere case scumpe în București. Unde sunt cele mai multe oferte și cât trebuie plătit

Gran Via Real Estate dezvoltă în București proiectele Gran Via Park, Timișoara 58 și Aviației, însumând aproximativ 2.400 de apartamente, dintre care a livrat până acum 534 de unități.

viewscnt
Afla mai multe despre
gran via park
case
locuinte