Spaniolii de la Gran Via au vândut circa o treime din complexul rezidențial Gran Via Park

Spaniolii de la Gran Via au vândut circa o treime din complexul rezidențial Gran Via Park
scris 12 mai 2017

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Gran Via Real Estate, prezent în România din 2006, a vândut până în prezent, prin intermediul Imoteca, 384 de apartamente din Gran Via Park, complex rezidențial proiectat să aibă 1.100 de apartamente. Complexul este între cartierele Drumul Taberei și Militari, lângă mallul Plaza.

Vânzarea a început in primavara anului trecut.

Ansamblul însumează 544 de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Prețurile pornesc de la 42.000+TVA pentru un studio.  

Românii sunt interesați în număr mai mare să-și cumpere case scumpe în București. Unde sunt cele mai multe oferte și cât trebuie plătit CITEȘTE ȘI Românii sunt interesați în număr mai mare să-și cumpere case scumpe în București. Unde sunt cele mai multe oferte și cât trebuie plătit

Gran Via Real Estate dezvoltă în București proiectele Gran Via Park, Timișoara 58 și Aviației, însumând aproximativ 2.400 de apartamente, dintre care a livrat până acum 534 de unități.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gran via park
case
locuinte