Studiu: 90% dintre companii aleg birourile open space

Studiu: 90% dintre companii aleg birourile open space
scris 26 nov 2015

Doar casele de avocatură, cabinetele notariale și instituțiile de stat mai aleg o compartimentare clasică a birourilor, iar, în rest, amenajările de tip open space domină proiectele de pe piața locală, arată un studiu al Techno Office, unul dintre furnizorii locali de soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri.

"Există anumite tipuri de business în care necesitatea de spații delimitate este prioritară, iar birourile de top management, sălile pentru întâlniri sau zonele închise de tip lounge sunt aspecte foarte importante, mai ales în sectorul legal, unde confidențialitatea este unul dintre punctele cheie în desfășurarea activității", a spus Iuliana Carata, general manager Techno Office.

Pe de altă parte, există și situații în care amenajarea unui birou open space este exclusă din considerente arhitecturale, cum ar fi clădirile mai vechi, tip vilă, unde modificarea spațiilor nu este o soluție rentabilă.

Potrivit Techno Office, un spațiu deschis este soluția ideală pentru generația actuală de angajați, formată din tineri cu competențe superioare în utilizarea dispozitivelor multimedia. Astfel că, 90% dintre clienții Techno Office au ales amenajarea unor birouri de tip open-space.

Compania Techno Office, înființată în 2008, a avut afaceri de 10,8 milioane de lei în 2014 și un profit de aproape 390.000 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
techno office
amenajare
birouri
open-space
avocatura
notari