Un mall din Arad, părăsit de chiriași de mai mulți ani, este scos la vânzare cu 9.200.000 de euro

Un mall din Arad, părăsit de chiriași de mai mulți ani, este scos la vânzare cu 9.200.000 de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2023

Un mall din municipiul Arad, inaugurat în 2011, după o investiție de aproximativ 70 milioane de euro, care nu a mai funcționat în ultimii ani pentru că a fost părăsit de chiriași, este scos la vânzare pentru un preț de 9.200.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit anunțului de vânzare a Galleria Mall Arad, prețul este de 100 de euro pe metru pătrat construit pentru suprafața de 92.000 de metri pătrați construiți, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Investitorul imobiliar israelian Shmuely David Hay vinde un proiect autorizat pentru 840 de apartamente în cartierul Titan CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Investitorul imobiliar israelian Shmuely David Hay vinde un proiect autorizat pentru 840 de apartamente în cartierul Titan

Imobilul are un teren de 35.000 de metri pătrați și 1.000 de locuri de parcare acoperite.

Reprezentanți ai Casa Suprema, care deține în acest moment imobilul, au confirmat, pentru AGERPRES, că mall-ul este de vânzare și au precizat că prețul este de 9.200.000 de euro nenegociabil. Proprietarii nu au dorit să facă alte precizări cu privire la vânzarea mall-ului din Arad, care a fost achiziționat în 2016 de la GTC cu prețul de 2,1 milioane de euro, în condițiile în care au fost preluate și o parte din datoriile GTC către bănci.

Surse din piață au declarat că doi investitori poartă negocieri pentru preluarea Galleria Mall Arad, unde ar urma să amenajeze un complex comercial, un centru de divertisment și un SPA.

Pe site-ul proprietarului actual scrie că mall-ul a fost achiziționat în 2016 "ca centru comercial aflat într-o situație de criză financiară".

În 2017, majoritatea magazinelor din centrul comercial erau închise, iar în ultimii patru ani în clădire au mai funcționat doar ghișee ale autorităților, pentru cărți de identitate, pașapoarte sau permise de conducere.

viewscnt
Afla mai multe despre
arad
mall