Un nou hotel Radisson Blu în România

Un nou hotel Radisson Blu în România
scris 5 dec 2019

Mulberry Development, companie fondată de Ovidiu Șandor și dezvoltatorul proiectului ISHO din Timișoara, a obținut autorizația de construcție pentru hotelul Radisson Blu în orașul de pe Bega.

Lucrările de construcție vor demara în zilele următoare.

EXCLUSIV Soția fostului fotbalist Gică Popescu cumpără un sfert dintr-un hotel de referință al stațiunii Predeal în regimul comunist CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Soția fostului fotbalist Gică Popescu cumpără un sfert dintr-un hotel de referință al stațiunii Predeal în regimul comunist

Noul hotel va crește portfoliul companiei Radisson Hotel Group în România la cinci hoteluri, două în curs de operare, iar trei în dezvoltare. 

Noul hotel Radisson Blu va avea 160 de camere și va fi finalizat în 2021.

Radisson Hotel Group este una din cele mai mari companii hoteliere din lume, deținând șapte branduri hoteliere diferite și un portofoliu de peste 1.400 de hoteluri în curs de operare sau diverse stadii de dezvoltare în toată lumea. Portofoliul Radisson Hotel Group include Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson și Country Inn & Suites by Radisson.

Peste 95.000 de persoane lucrează la nivel global pentru Radisson Hotel Group și în cadrul hotelurilor afiliate.

viewscnt
Afla mai multe despre
radisson blu
mulberry development