Un polonez la conducerea Impact

Un polonez la conducerea Impact
scris 23 aug 2016

Bartosz Puzdrowski, profesionist cu experiență de 20 de ani pe piața imobiliară din Polonia, va fi noul director general al Impact Deveoper & Contractor.

Pentru un mandat de 3 ani, polonezul Bartosz Puzdrowski va fi directorul general al companiei Impact Deveoper & Contractor (IMP), informează un comunicat al companiei remis astăzi la închiderea ședinței de tranzacționare a Bursei de Vașori București, unde aceasta este listată. El îl înlocuiește pe Liviu Stan, care a preluat șefia executivă a companiei în decembrie 2015 de la Lucian Claudiu Mateescu, îndepărtat în condițiile începerii unei anchete penale împotriva acestuia, fără legătură cu activitatea emitentului, în cazul Remus Truică.

Puzdrowski are peste 20 de ani de experiență în domeniul imobiliar în Polonia, unde a ocupat funcții de conducere în companii importante pe segmentele rezidențial, office și comercial. A făcut parte din consiliul de administrație al companiei ICON Real Estate în Polonia și Finlanda, unde a fost responsabil de proiecte de dezvoltare și renovare pe rezidențial și office în Varșovia și Helsinki.

Teraplast cere ajutor de stat de 65 milioane de lei pentru a investi în capacități de producție CITEȘTE ȘI Teraplast cere ajutor de stat de 65 milioane de lei pentru a investi în capacități de producție

Noul director general al Impact a mai condus departamentul de dezvoltare imobiliară al Marivpol Group și a fost CEO al Polnord, ambii developeri importanți listați pe Bursa de la Varșovia. El a ocupat poziția de Country Manager pentru Polonia și Țările Baltice al developerului regional Avestus Real Estate și a fost director al departamentului de dezvoltare al ECE Projektmanagement Polska, un dezvoltator important în Europa de proiecte imobiliare comerciale.

Absolvent al Facultății de Filosofie și Sociologie, dar și al Facultății de Management al Universității din Varșovia, Puzdrowski a mai fost director de dezvoltare regională în cadrul Mc Donald’s Polska, mai precizează comunicatul de azi al noului angajator.

Impact și-a majorat profitul net semestrial cu 94,34%, la 13,74 milioane lei, de la cel de 7,07 milioane lei obținut în S1 2015. Compania, deținută de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, de Adrian Andrici cu 15,24% și de entități ale Swiss Capital cu 10,46%, la prețul de închidere de astăzi de la BVB de 0,694 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 192,84 milioane lei (43,25 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
impact
bartosz pudrowski
bvb
bursa
case
locuinte
real estate
imobiliare