Reprofilat pe piața imobiliară, Electrometal cumpără centrul comercial Alfa din Timișoara

Reprofilat pe piața imobiliară, Electrometal cumpără centrul comercial Alfa din Timișoara
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 18 sep 2017

Fostul producător de electrocasnice Electrometal Timișoara, care s-a reprofilat intrând pe piața imobiliară, cumpără centrul comercial Alfa din oraș, cu 3,2 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania s-a listat în urmă cu 2 ani pe piața de capital, schimbându-și ulterior obiectul principal de activitate, trecând astfel de la fabricarea de electrocasnice la închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Centrul Comercial Alfa din Timișoara este în incinta fostei fabrici de tramvaie din oraș, fiind dedicat producătorilor și comercianților de mobilă.

Tranzacții: Regina Maria pleacă la cumpărături: a preluat centrul medical Gastromond din Constanța și clinica Santomar din Cluj-Napoca CITEȘTE ȘI Tranzacții: Regina Maria pleacă la cumpărături: a preluat centrul medical Gastromond din Constanța și clinica Santomar din Cluj-Napoca

Centrul are o suprafață de peste 4.200 metri pătrați la parter, la care se adaugă 320 metri pătrați birouri comerciale la etaj. 

viewscnt
Afla mai multe despre
electrometal
alfa