5 To Go pregătește o extindere masivă. „Motoare turate mai mult ca niciodată."

5 To Go pregătește o extindere masivă. „Motoare turate mai mult ca niciodată."
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2021

Lanțul de cafenele 5 To Go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, încheie anul cu un total de 296 de unități deschise la nivel național, din pragul de 300 de unități stabilit la începutul anului, și o cifră de afaceri de peste 13,5 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News

Pentru 2022, compania si-a setat ca obiectiv deschiderea a 200 de locații noi, cu viziunea de a ajunge la un total de 1.000 de cafenele în România, în următorii 5 ani.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

Anul acesta au fost deschise până acum 90 de cafenele, iar 16 sunt în proces de amenaare, urmând a fi deschise în perioada imediat următoare.

„În 2021, am avut motoarele turate mai mult ca niciodată. Se știe cât de dificilă a fost perioada aceasta, iar eforturile de a păstra cafenelele deschise și francizele active pentru partenerii noștri au adus o presiune mare pentru echipa centrală. Tocmai de aceea, am investit în consolidarea echipei. Anul acesta aproape s-a dublat numărul colegilor mei, în special în departamentele care oferă sprijin în relația cu francizații, precum cel de business development, customer service și retail. Și echipa de management s-a întărit prin colaborarea cu Călin Țiplea, din rolul de Chief Operating Officer. Întotdeauna am spus că echipa este cel mai valoros lucru, fără oamenii potriviți este greu să creezi valoare pentru un brand și să crești o afacere, indiferent de domeniu. Sunt pregătit ca alături de ei să construim mai departe succesul 5 to go!”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Dezvoltarea 5 to go la nivel național a fost accelerată anul acesta la nivelul orașelor mici și mijlocii, rețeaua având în acest moment acoperire în 60 de orașe. Pe lângă București, orașele în top cu cel mai mare număr de cafenele sunt Brașov, Constanța, Ploiești, Bacău și Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafea
cafenea