A murit directorul general al Coca-Cola HBC

A murit directorul general al Coca-Cola HBC
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2017

Directorul general al Coca-Cola HBC, Dimitris Lois, a decedat luni, a anunțat astăzi compania. Lois avea 56 de ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe 15 septembrie, al doilea mare îmbuteliator al grupului american Coca-Cola în funcție de volumele vândute anunțase că Lois se va afla în concediu timp de patru luni pentru a urma un tratament medical, el fiind înlocuit temporar de directorul financiar Michalis Imellos. Compania nu a dat detalii despre afecțiunea de care suferea Lois.

“Suntem profund întristați de vestea morții lui Dimitris. Am avut privilegiul să îl cunosc personal și să lucrez alături de el mulți ani. Dimitris va rămâne în amintirea noastră pentru dedicația lui față de oameni și pentru valorile pe care le-a susținut”, a spus Anastassis David, președintele Consiliului de Administrație al Coca-Cola HBC.

TBI Bank, prezentă în România, îl numește pe Andreas Down ca CIO pentru transformarea digitală a băncii CITEȘTE ȘI TBI Bank, prezentă în România, îl numește pe Andreas Down ca CIO pentru transformarea digitală a băncii

Michalis Imellos va continua să asigure conducerea interimară a Coca-Cola HBC, arată compania într-un comunicat.

Acțiunile companiei au scăzut cu 1,84% în debutul tranzacțiilor de astăzi pe bursa de la Londra, până la 25,10 lire sterline (28,39 euro) pe unitate.

Dimitris Lois a fost numit director operațional al Coca-Cola HBC în 2009, iar doi ani mai târziu a preluat conducerea executivă. Anterior, el a lucrat pentru producătorul de echipamente frigorifice comerciale Frigoglass.

Coca-Cola HBC este lider pe piața băuturilor răcoritoare din România. Compania are fabrici la Ploiești, Timișoara și Vatra Dornei și afaceri de peste 2 miliarde lei anual.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola hbc
dimitris lois
director general
ceo
deces