A murit Patrick-Louis Vuitton, stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux

A murit Patrick-Louis Vuitton, stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux
scris 7 nov 2019

Patrick-Louis Vuitton, stră-strănepotul fondatorului brandului de modă de lux, a murit la vârsta de 68 de ani, a anunțat compania.

Patrick-Louis Vuiton a început să lucreze pentru companie la vârsta de 22 de ani și a devenit manager de produs pentru brandul de lux în 1975.

CONFIRMARE Firma de curierat Sameday, parte a grupului eMAG, se mută din parcul logistic P3 Bucharest într-un depozit nou dezvoltat de Iulian Stanciu. Nu va mai plăti taxe și impozite CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Firma de curierat Sameday, parte a grupului eMAG, se mută din parcul logistic P3 Bucharest într-un depozit nou dezvoltat de Iulian Stanciu. Nu va mai plăti taxe și impozite

Singurul magazin de lux Louis Vuitton din România a avut anul trecut cele mai mari afaceri și cel mai ridicat profit de la lansare, după o performanță similară înregistrată în 2017, în ultimii ani întregul câștig fiind retras de casa de modă pariziană sub formă de dividende.

Datele raportate acum indică pentru anul trecut o cifră de afaceri de 34,3 milioane lei și un profit net de 8,8 milioane lei, cu doar 12 angajați în magazin.

Magazinul este situat în galeria comercială a hotelului de cinci stele JW Marriott din București.

eMAG a plătit aproape 1 milion de euro pentru jumătate din aplicația de food delivery EuCeMananc CITEȘTE ȘI eMAG a plătit aproape 1 milion de euro pentru jumătate din aplicația de food delivery EuCeMananc

Louis Vuitton a deschis magazinul din România în vara anului 2008 și a fost profitabil în fiecare an.

Louis Vuitton România comercializează celebrele genți Louis Vuitton, ale căror prețuri pot ajunge și la câteva zeci de mii de euro, dar și încălțăminte, articole de voiaj și accesorii.

Marca Louis Vuitton este parte a producătorului de bunuri de lux Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), alături de alte 14 case de modă, precum Fendi, Christian Dior, Celine, Givenchy, Donna Karan, Kenzo. Cele 15 branduri de modă de lux sunt prezente cu 1.566 de magazine la nivel mondial și au o cifră de afaceri anuală de peste 12 miliarde de euro.

Pe lângă divizia de Fashion&Leather Goods, LVMH mai are cinci divizii: Wines&Spirits, Parfumes&Cosmetics, Watches&Jewelry, Selective retailing (ex. Sephora) și Alte Activități (Media, artă, turism).

viewscnt
Afla mai multe despre
patrick-louis vuitton
brand de lux