Adaugă stil și eleganță casei tale cu ofertele SensoDays de Black Friday

Adaugă stil și eleganță casei tale cu ofertele SensoDays de Black Friday
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 nov 2023

Experiența Black Friday la SensoDays se anunță una cu adevărat specială. Anul acesta, cel mai mare eveniment de shopping va începe la SensoDays încă de vineri, 10 noiembrie, urmând ca reducerile, promoțiile și ofertele de neratat să se desfășoare pe tot parcursul lunii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primele zile de Black Friday - cele mai intense, completate apoi de oferte avantajoase tot timpul lunii

Dacă ți-ai pus deja pe listă piesele statement preferate, află că primele zile de Black Friday la SensoDays vor fi unele incendiare. Fă-ți cont pe site și urmărește ofertele care vor fi mult mai numeroase și spectaculoase între 10 și 13 noiembrie.

Black Friday continuă, însă, la SensoDays toată luna noiembrie, așa că vezi ce alte produse te-ar mai putea interesa sau, de ce nu, alege din promoțiile noi. Câteodată, piesele la care nici nu ne-am fi gândit sunt cele mai de efect.

La SensoDays, Black Friday se anunță unul de excepție, cu piese vedetă” și colecții lansate în 2023

Dacă te întrebi ce vei putea alege de pe SensoDays de acest Black Friday, afla că produsele vor fi foarte variate. De la parfumuri de casă sau obiecte decorative până la produse de lux pentru baie sau piese destinate zonei de living  - ofertele SensoDays din această perioadă vor fi cu siguranță unele spectaculoase. 

Pe site sau în showroom-ul SensoDays le poți descoperi, studia și sorta astfel încât experiența de shopping să fie una cât mai plăcută.

Black Friday la SensoDays mic ghid pentru cumpărături eficiente

Pentru că Black Friday poate fi o experiență copleșitoare, iată câteva sugestii pentru a face cumpărături eficiente și de efect la SensoDays. Descoperiți mai jos unele dintre cele mai interesante categorii de produse și alegeți obiectele care se potrivesc cel mai bine personalității și stilului casei sau companiei voastre. În plus, puteți opta și pentru un obiect statement care să vă ajute să realizați acel "make-over" total pe care îl aveți în minte de ceva vreme.

  • Alege produse de Aromoterapie de top, de la cei mai talentați și apreciați artizani francezi

Atât pentru casă, cât și pentru zona de aromoterapie corporate, acest capitol este foarte important. Oferă o atmosferă inedită oricărei încăperi cu lumânări parfumate de la Château de Versailles, lumânări ambient by La Francaise sau lămpi catalitice și difuzoare parfumate cu cele mai spectaculoase parfumuri de la Maison Berger.

Adaugă stil și eleganță casei tale cu ofertele SensoDays de Black Friday

Astfel de produse sunt de mare efect, potrivite atât casei, cât și întregii zonei corporate, fie că vorbim de baruri sau restaurante, fie că ne referim la hoteluri sau spații de birouri.

Adaugă stil și eleganță casei tale cu ofertele SensoDays de Black Friday

  • Transformă-ți baia într-un spațiu de relaxare și lux cu produse premium de la cele mai mari companii germane

La SensoDays găsești colecții de top de baterii baie Grohe, Hansgrohe, Villeroy & Boch sau Duravit, branduri internaționale, apreciate peste tot în lume.  Acestea îți vor oferi igiena, design-ul și tehnica de care ai nevoie pentru a face din baia ta un spațiu elegant, modern și funcțional.

Adaugă stil și eleganță casei tale cu ofertele SensoDays de Black Friday

Indiferent dacă optezi pentru obiecte sanitare, căzi de baie, sisteme de duș, cabine de duș, mobilier de baie sau accesorii de baie, toate produsele de pe SensoDays sunt de cea mai înaltă calitate.

  • Creează în zona de living & dining o oază de liniște și relaxare cu piese statement, parte a celor mai recente colecții de Home Décor

Aici este locul unde acțiunea prinde viață, unde te relaxezi și savurezi mâncarea alături de cei dragi. Dar cum să faci ca această zonă să fie cu adevărat specială? Simplu! Alege piese de mobilier de la branduri recunoscute în domeniu, piese statement care să aducă oricărui spațiu un plus de personalitate.

Adaugă stil și eleganță casei tale cu ofertele SensoDays de Black Friday

De la fotolii recliner cu design scandinav Stressless la măsuțe de cafea cu blat din rocă vulcanică de la Dexo Orsenigo sau piese de mobilier de la Dexo sau Inspo Stressless, toate acestea sunt la fel de potrivite atât pentru casa ta, cât și pentru baruri, restaurante sau hoteluri.

Adaugă stil și eleganță casei tale cu ofertele SensoDays de Black Friday

Pentru partea de dining, pe SensoDays ai la dispoziție cele mai apreciate, premiate și căutate produse. Alege seturile pentru servire de la Villeroy & Boch, bolurile și ceștile de la Kartell sau paharele de șampanie elegante și moderne deopotrivă de la Swiesel.

Și, pentru a câștiga câteva puncte în plus la capitolul atmosferă, nu uita nici de produsele destinate decorării mesei de la Sander sau de obiectele de decorațiuni de la Villeroy & Boch. Cu aceste piese de lux, vei crea o atmosferă unică și vei face ca zona ta de living & dining să fie una cu adevărat specială!

Adaugă stil și eleganță casei tale cu ofertele SensoDays de Black Friday

Black Friday la SensoDays este o adevărată sărbătoare, un regal al produselor premium de cea mai înaltă calitate, acum la prețuri accesibile. SensoDays se află astăzi în peste 300.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs, iar după Black Friday încă și mai mulți clienți se vor bucura de calitatea garantată SensoDays.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
sensodays