Altex deschide noul centru de servicii, de peste 5 milioane euro

Altex deschide noul centru de servicii, de peste 5 milioane euro
scris 27 iun 2019

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, deschide astăzi la Brăila magazinul cu numărul 101 al rețelei, un centru de servicii pentru care investiția este avansată ca ridicându-se la 5,3 milioane de euro.

Altex a consemnat anul trecut o cifră de afaceri de 3,55 miliarde de lei, nivel superior anului precedent cu 8,2%, iar profitul net a urcat cu 30,5%, la 63,48 milioane de lei.

Guvernul introduce noi măsuri pentru reducerea consumului de pungi din plastic CITEȘTE ȘI Guvernul introduce noi măsuri pentru reducerea consumului de pungi din plastic

Datoriile companiei au avansat cu 8,9%, la 1,05 miliarde de lei, în timp ce creanțele s-au contractat cu 2,7%, la 77,4 milioane de lei. 

Profit.ro a anunțat că Altex a cumpărat un teren de circa 15 hectare lângă București, în comuna Dragomirești Vale, pe care va dezvolta un nou centru logistic, investiția totală urmând să depășească 37 de milioane de euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
altex
dan ostahie