Altex deschide un magazin în Dorohoi și ajunge la o rețea de 98 de magazine în România

Altex deschide un magazin în Dorohoi și ajunge la o rețea de 98 de magazine în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2017

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, deschide un nou magazin în Dorohoi, în Complexul Comercial Nest Dorohoi. Acesta este primul magazin Altex din Dorohoi și cel de-al doilea pe care compania îl deschide în 2017, ajungând acum la o rețea de 98 de magazine la nivel național.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul magazin are o suprafață de 600 metri pătrați.

Altex, companie controlată de omul de afaceri Dan Ostahie, a înregistrat anul trecut vânzări mai mari cu 40,2%, de 2,75 miliarde de lei, cu mult peste așteptări, punctând astfel, conform datelor analizate de Profit.ro, cel mai bun an de business din istoria companiei. Compania a înregistrat în anul 2016 o creștere a cifrei de afaceri mai mare cu 40,2% comparativ cu anul precedent, la 2,75 miliarde de lei, și un profit net de aproape 40 de milioane de lei (față de 16,3 milioane lei în 2015 și 3,8 milioane lei în 2014).

CONFIRMARE Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell intră în această toamnă pe piața din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell intră în această toamnă pe piața din România

Principalul acționar direct al retailerului este omul de afaceri Dan Ostahie, care deține acțiuni reprezentând 73,46% din capitalul social. Ceilalți acționari sunt Cometex SRL – 14,51% și Real Estate SRL – 12,03%, ambele controlate de Ostahie.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
magazin dorohoi
dan ostahie