Amazon închide toate librăriile fizice Amazon Books, precum și magazinele Amazon 4-star și Amazon Pop Up

Amazon închide toate librăriile fizice Amazon Books, precum și magazinele Amazon 4-star și Amazon Pop Up
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2022

Amazon va închide toate librăriile fizice Amazon Books, precum și magazinele Amazon 4-star și Amazon Pop Up, care vând o varietate de produse electronice și alte articole, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Închiderile afectează 68 de magazine din SUA și Marea Britanie, a spus Amazon. Datele de închidere vor varia în funcție de locație, iar Amazon îi va ajuta pe angajații afectați să găsească roluri în altă parte a companiei, scrie News.ro.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Lucrătorii care optează să nu rămână în companie vor primi indemnizație, a spus Amazon.

Știrile despre închiderea magazinelor au fost publicată pentru prima dată de Reuters.

Amazon a lansat treptat o serie de concepte concrete, de la supermarketuri la magazine cu amănuntul care oferă electronice marca Amazon, cum ar fi tabletele Fire și difuzoarele inteligente Echo.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Magazinele 4-star, în special, au încercat să îmbine operațiunile Amazon în magazin și offline, prezentând produsele cele mai vândute în magazinul său web.

Dar unitatea de magazine fizice a  Amazon a avut un decalaj considerabil al afacerii sale de vânzare cu amănuntul în ultimii ani.

Magazinele fizice, care includ magazinele Whole Foods și Fresh, au înregistrat vânzări mai mici în 2021 decât în ​​2018.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Amazon își reduce amprenta fizică în comerțul cu amănuntul după ce înregistrat cea mai lentă rată de creștere din orice trimestru începând din 2001.

Acțiunile Amazon au scăzut cu peste 8% în acest an, iar anul trecut au consemnat cea mai slabă performanță comparativ cu celelalte mari companii de tehnologie.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
amazon books
amazon pop up
amazon 4-star