Amazon pregătește o mișcare importantă: acapararea pieței de vânzări de bilete la evenimente în SUA

Amazon pregătește o mișcare importantă: acapararea pieței de vânzări de bilete la evenimente în SUA
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 11 aug 2017

Gigantul american Amazon, cel mai puternic retailer online, urmărește încheierea unei parteneriat cu proprietari de săli de evenimente din Statele Unite pentru a vinde bilete, au declarat pentru Reuters patru surse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O astfel de mișcare, prin care Amazon și-ar folosi masiva bază de clienți, ar reduce forța Ticketmaster, companie care controlează astăzi această piață.

Ticketmaster, deținută de Live Nation Entertainment, este vânzătorul exclusiv de tichete pentru numeroase evenimente de top din SUA.

VIDEO Cinema City a deschis a patra sală 4DX din România, la Brăila, investiție de 700.000 euro CITEȘTE ȘI VIDEO Cinema City a deschis a patra sală 4DX din România, la Brăila, investiție de 700.000 euro

Recent, Amazon a cumpărat, pentru peste  650 milioane de dolari, platforma Souq.com, cel mai mare retailer online din Orientul Mijlociu.

Amazon, lansat în iulie 1995, este cel mai puternic retailer online și unul dintre cei mai mari investitori în cercetare și dezvoltare la nivel mondial. Până acum, compania a investit peste 40 de milioane de euro în România, pentru dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație, având în țară 600 de salariați.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
souq.com
arabia saudita
orientul mijlociu
dubai
sirian
comert
retailer
tranzactie