Amendă de 70.000 de lei pentru administratorul unei cafenele din București care a refuzat să suspende activitatea

Amendă de 70.000 de lei pentru administratorul unei cafenele din București care a refuzat să suspende activitatea
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2020

Administratorul unei cafenele din Sectorul 3 al Capitalei care a refuzat să suspende activitatea comercială a fost sancționat, joi, de inspectorii Poliției locale cu amendă în valoare de 70.000 de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Pe lângă sancționarea patronului de cafenea din Sectorul 3, inspectorii DGPLCMB au mai depistat alți doi agenți economici care ignorau prevederile Ordonanței Militare. Aceștia, însă, s-au conformat somației inspectorilor Poliției Locale a Municipiului București și și-au suspendat de îndată activitatea. În total, până în prezent, 230 de locații de alimentație publică au fost controlate de polițiștii locali - ai Direcțiilor Control și Centrul Istoric din cadrul DGPLCMB - care au verificat modul în care sunt respectate măsurile adoptate în regim de urgență pentru prevenirea răspândirii COVID-19", informează Poliția Locală București, prin intermediul unei postări pe Facebook.

ULTIMA ORĂ Primul mall din România închis - Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea temporar CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Primul mall din România închis - Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea temporar

Polițiștii locali verifică, începând de joi, dacă restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice își continuă programul de lucru. Acțiunile de control au loc în contextul Ordonanței Militare numărul 1, care prevede suspendarea activității de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
cafenea
amenda
coronavirus