Asociația Berarii României are o nouă conducere, președinte este Shachar Shaine

Asociația Berarii României are o nouă conducere, președinte este Shachar Shaine
scris 20 feb 2017

Asociația Berarii României și-a desemnat o nouă conducere, în funcția de președinte fiind ales Shachar Shaine, președintele companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB), iar pentru funcția de director general fiind numită Julia Leferman.

Shachar Shaine preia funcția de președinte al Asociației de la Igor Tikhonov, președintele companiei Ursus Breweries, care a reprezentat Asociația în această calitate pe parcursul anului precedent.

“Propunerea primită din partea partenerilor din Asociația Berarii României de a prelua funcția de președinte, anul acesta, mă onorează și mă bucură în egală măsură. Doresc să îi mulțumesc predecesorului meu, domnul Igor Tikhonov,  președinte al companiei Ursus Breweries, pentru eforturile depuse anul trecut în calitate de Președinte al Berarilor României.”, a declarat Shachar Shaine.

“Dezvoltarea culturi berii în România reprezintă unul dintre obiectivele Asociației Berarii României, proiectele derulate de-a lungul timpului vorbind românilor despre această băutură extraordinară fabricată din ingrediente naturale, despre numeroasele tipuri în care poate fi savurată, precum și despre impactul economic pozitiv pe care fiecăre pahar de bere consumat îl are pentru România. Mă bucur că alături de partenerii din Asociație am ocazia să construiesc mai departe în acest sens, astfel încât berea produsă în România să ocupe același loc de cinste pe mesele și în inimile românilor.”, a mai spus Shaine.

Shachar Shaine are o experiență de peste 17 ani în marketing și vânzări în domeniul FMCG și al planificării proiectelor industriale. Stabilit în România încă din 1999, Shachar Shaine ocupă în prezent funcția de Președinte URBB, anterior deținând diverse funcții de conducere în cadrul companiei: Marketing Vice-President URBB, timp de trei ani și, ulterior, Marketing & Sales Vice-President URBB încă doi ani, iar din 2004 până în 2010, a ocupat funcția de președinte și CEO al companiei. A absolvit Universitatea Technion din Haifa și deține un Executive MBA la Bradford University.

Ungaria acuză că mai multe companii vând produse slabe în Estul Europei, după ce au verificat supermarketurile Lidl și Aldi CITEȘTE ȘI Ungaria acuză că mai multe companii vând produse slabe în Estul Europei, după ce au verificat supermarketurile Lidl și Aldi

Totodată, începând cu luna ianuarie, poziția de director general al Asociației Berarii României este preluată de Julia Leferman.

“Mă simt onorată de alegerea mea în această funcție, cu atât mai mult cu cât acum pot spune că fac parte dintr-o mare familie, aceea a producătorilor de bere din România. Faptul că m-am alăturat echipei Berarilor României reprezintă o frumoasă provocare profesională, având în vedere cât de iubită este berea de către români. Asociația Berarii României activează la standardele înalte ale industriei berii din România, iar rolul meu va fi acela de a menține acest nivel, având un obiectiv clar conturat: acela de a promova și a dezvolta o industrie a berii responsabilă și sustenabilă în România. Asociația va rămâne totodată același partener de dialog deschis și constructiv pe orice temă conexă industriei berii din România.”, a declarat Julia Leferman, director general Asociația Berarii României.

Asociația Berarii României are o nouă conducere, președinte este Shachar Shaine

Julia Leferman are o experiență de peste 15 ani în Public Affairs, acumulată în importante instituții publice și în consultanță privată. Înainte de a se alătura Berarilor României a făcut parte din echipa Grayling, coordonând proiecte complexe de public affairs din domenii diverse, precum: servicii financiare, IT, sănătate și energie. Anterior experienței la Grayling, a deținut poziții cheie în administrația centrală în calitate de consilier pe politici economice și afaceri europene al Președintelui Camerei Deputaților și consilier pe teme de legislație europeană în Cancelaria Primului Ministru. Deține un Master în Dreptul Internațional și European al Afacerilor la Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne, în parteneriat cu Facultatea de Drept din București, și este licențiată în Știinte Politice și Relații Internaționale la Universitatea București.

viewscnt
Afla mai multe despre
asociația berarii româniei
shachar shaine
julia leferman