Auchan a deschis în România al 9-lea magazin In Extenso

Auchan a deschis în România al 9-lea magazin In Extenso
scris 20 apr 2018

Auchan Retail România, subsidiara din România a grupului francez Auchan Retail, al 11-lea comerciant alimentar din lume, a deschis în complexul comercial Liberty Mall din Bucuresti al 9-lea magazin propriu de textile In Extenso by Auchan, primul magazin de acest tip care nu se afla în aceeași zonă cu unul dintre hipermarketurile Auchan. 

Noul magazin In Extenso by Auchan are o suprafață de 455 metri pătrați și o gamă de circa 1.000 de articole vestimentare.

Rețeaua magazinelor In Extenso a fost lansată pe piața locală în urmă cu patru ani, când a fost inaugurat primul magazin de acest tip în zona în care se află hipermarketul Auchan Crângași. 

Recent, Profit.ro a anunțat că Auchan Retail România a lansat o campanie masivă de recrutare de personal, oferind aproape 300 de posturi în București și în alte orașe, precum Brașov, Sibiu, Baia Mare, Cluj-Napoca, Deva, Constanța, Timișoara.

 

 

Posturile acoperă diferite meserii, de la vânzător și agent de securitate la coordonator restaurant și manager raion.

La finele anului trecut, Auchan a deschis două magazine tip supermarket, MyAuchan. Profit.ro a anunțat recent că retailerul a preluat rețeaua de magazine OK Supermarket, intrând astfel pe acest segment de magazine.

În vară, retalerul a anunțat că va deschide până la sfârșitul anului primul său supermarket, în magazinul Bucur Obor, centru emblematic pentru comerțul bucureștean. 

Magazinele OK Supermarket sunt operate de familia Farr prin intermediul companiei Farr Group.

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanțuri comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 de magazine si aproape 350.000 de angajati.

FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru \ CITEȘTE ȘI FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru "mall-urile" noastre!

Începând de anul trecut, Auchan Retail România și-a extins dezvoltarea în zona de multiformat prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA.

În prezent, Auchan România are 33 de hipermarketuri, 4 magazine de proximitate My Auchan - deschise în statii Petrom, circa 10.000 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 1,2 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
bucur obor