Auchan a lansat o campanie masivă de recrutare de angajați

Auchan a lansat o campanie masivă de recrutare de angajați
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 6 feb 2018

Auchan Retail România, subsidiara din România a grupului francez Auchan Retail, al 11-lea comerciant alimentar din lume, a lansat o campanie masivă de recrutare de personal, oferind aproape 300 de posturi în București și în alte orașe, precum Brașov, Sibiu, Baia Mare, Cluj-Napoca, Deva, Constanța, Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Posturile acoperă diferite meserii, de la vânzător și agent de securitate la coordonator restaurant și manager raion.

La finele anului trecut, Auchan a deschis două magazine tip supermarket, MyAuchan. Profit.ro a anunțat recent că retailerul a preluat rețeaua de magazine OK Supermarket, intrând astfel pe acest segment de magazine.

În vară, retalerul a anunțat că va deschide până la sfârșitul anului primul său supermarket, în magazinul Bucur Obor, centru emblematic pentru comerțul bucureștean. 

Magazinele OK Supermarket sunt operate de familia Farr prin intermediul companiei Farr Group.

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanțuri comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 de magazine si aproape 350.000 de angajati.

FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru \ CITEȘTE ȘI FOTO Kaufland România lansează un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale: este startul pentru "mall-urile" noastre!

Începând de anul trecut, Auchan Retail România și-a extins dezvoltarea în zona de multiformat prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA.

În prezent, Auchan România numără 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate My Auchan - deschise în statii Petrom.

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
bucur obor