Avenir Telecom deschide magazine tip insulă în mall-uri pentru a comercializa telefoane și accesorii Energizer

Avenir Telecom deschide magazine tip insulă în mall-uri pentru a comercializa telefoane și accesorii Energizer
scris 24 apr 2018

Distribuitorul de telefoane mobile și accesorii Avenir Telecom lansează o nouă linie de business, centrată pe telefoanele mobile și accesoriile Energizer, ce vizează deschiderea de magazine tip insulă în galeriile marilor centre comerciale din București și din țară.

„Decizia a venit ca urmare a creșterii vânzărilor de telefoane mobile și de accesorii la nivelul întregii piețe, susținută de comportamentul de consum al cumpărătorilor români, care își doresc produse de calitate, certificate și cu garanție crescută, la prețuri accesibile. În acest context, considerăm o oportunitate deschiderea de magazine proprii, tip insulă, în care să vindem doar produse Energizer”, a declarat Costin Soare, director general Avenir Telecom. 

Primul magazin Energizer a fost deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City, aripa Feeria.

STUDIU Peste 70% dintre candidații de pe OLX și-ar schimba locul de muncă dacă ar primi și mai puțin de 200 de lei în plus la salariu CITEȘTE ȘI STUDIU Peste 70% dintre candidații de pe OLX și-ar schimba locul de muncă dacă ar primi și mai puțin de 200 de lei în plus la salariu

Pe lângă inaugurarea de magazine proprii Avenir Telecom, subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA, a devenit hub regional de distribuție, gestionând din România vânzările pentru patru țări: Polonia, Cehia, Slovacia și Republica Moldova

În România, Avenir Telecom operează unul dintre cei mai mari retaileri GSM, Internity, cu o rețea națională de 50 de magazine. Internity oferă produsele și serviciile operatorului de telefonie mobilă Telekom România, precum și o gamă extinsă de telefoane și accesorii GSM sub marca proprie Energizer.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
avenir telecom
energizer