Black Friday - Creștere de 72% a volumelor tranzacționate

Black Friday - Creștere de 72% a volumelor tranzacționate
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2020

Volumele tranzacționate de Black Friday au ajuns la valoarea de 254 milioane de lei, la ora 16:00, în creștere cu 72% față de anul precedent, conform datelor în timp real publicate, vineri, de PayU România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Statistica arată, totodată, un număr total al tranzacțiilor de 358.000, cu 80% mai mult decât la ediția anterioară de Black Friday, arată Agerpres.

În plus, în topul țărilor din care vin tranzacțiile, conduce Marea Britanie - cu 80% din total, urmată de Ucraina (8%) și SUA (2%).

VIDEO&FOTO Proteste spontane ale comercianților din Piața Crângași din București, dar și la Timișoara, Piatra Neamț, Pitești, Suceava CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Proteste spontane ale comercianților din Piața Crângași din București, dar și la Timișoara, Piatra Neamț, Pitești, Suceava

Valoare medie a coșului de cumpărături, plată integrală, este de 715 lei, mai mare cu 25% față de datele consemnate în anul 2019. De asemenea, în cazul cardului în rate, cuantumul mediu este de 1.079 lei, în creștere cu 7%, de la an la an.

În ceea ce privește metodele de plată, datele PayU România relevă faptul că cea cu un singur click reprezintă 52% din total (+103% peste ponderea din 2019), iar varianta cu un card în rate înseamnă 26%, respectiv 67 de milioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
retail